Kiliáni Horgászbolt
Etetőanyagok
Főtt  Szemes Csali:

Többféle ízesítésben megtalálható. Nálunk 1kg-os kiszerelésben kapható. Régi márka már a piacon, de még mindig tud újdonságokkal szolgálni a Professional, ami boltunkban a legkeresettebb a szemes csalik terén. Ha a tóparton kibontjuk a zacskót, azonnal áradni kezd ez a jellegzetes, édeskés csábító illat.  Pár íz, amit vevőink nagyon szeretnek: MÉZ, VANíLIA, ÉDESKUKORICA, AMÚROS, TEJSAVAS,  ANANÁSZOS, KAGYLÓS stb. A natúr változatot is sokan szeretik, ragaszkodnak a hagyományos ízhez. Kapható: kukorica, búza, búza-kukorica, magmix belőlük. Ezenkívül a tigrismogyoró, len és kendermag is hozzátartozik a felhozatalhoz. Professionál, Maros stb.

Üveges kukorica:
A kukorica egy általános csali. Évtizedek óta meghatározó szerepet tölt be a horgászatban. Különböző ízekben, színekben kapható. Több márkát is tartunk, ezek közé tartoznak a MAROS, CUKK és HALDORÁDÓ által gyártott termékek. Zárható üvegben, hűtőben tartva békésen kivárja a következő horgászat idejét. Egy feltétele van a hosszú tárolásnak, szennyeződés ne kerüljön bele.

Pelletek:
Ízeiben nagyon sokat ismerünk, ezek is készülnek süllyedő - lebegő - oldódó, csalizó és etető változatban is. Általában hosszúkás alakú ez is, de lehet sima és fúrt változat is. Újdonságnak számít a Fluo lebegő-csalizó pellet. Összetevői nagyon hasonlítanak a  fogós bojlikéhoz. Nem a keszegek elsőszámú kedvencei, de ugyanakkor a nagyobb halakat, főként a pontyokat mágnesként vonzza. A pellet óriási előnye, hogy nagyon gyorsan kifejti csalogató hatását. Intenzív aromája gyorsan odacsalogatja a halakat. Pár elérhető márkánk: Misel Zagyvarec, Haldorádó, Stég, King.baits, Carp-zoom stb.

Bojli:
Ízekben szintén nagyon sokat ismerünk, különlegesebbnél különlegesebbeket hoznak divatba. Formája gömbölyű, ezeket általában furat nélkül árusítjuk, legyen az etető vagy csalizó fajta. Nagyon változatos és méretű a paletta. Létezik a bojlinál is lebegő-süllyedő-oldódó változat is. 

Itt is, mint  a pelletnél is, a Fluo változat újdonságnak számít, bár már több éve piacon van. Ami nem régi találmány, az az úgynevezett füstölő-smoke bojli. Még csak csalizó változatban találkoztam vele. Ahogy a
vízbe beér, elkezd szépen elterülni benne, így az íze és színe odacsalogatja a távolabb tartózkodó halakat is. Nálunk fogós csalinak számít. Keresettebb márkáink: Misel Zagyvarec, Stég, Haldorádó, King-baits,Big carp, Carp-zoom stb.

Etetőanyagok:
Megérkeztünk egy olyan világba, ahol mindent mindennel szabad variálni, a natúr íztől az édesen át a  fűszeresig és a büdösig, minden ízben kapható már etetőanyag. Az ember fantáziájára van bízva, milyen ízhez ragaszkodik, mit akar mivel keverni, milyen színe legyen stb. Rengeteg márka kapható nálunk különböző, ízekben színekben. Van sima por alapú, pelletes, lebegő szemcsés, süllyedő szemcsés, magvakkal kevert vagy éppen nem kevert, világos vagy piros, akár zöld, vagy éppen fekete változat is. Ezen belül keszegező vagy éppen pontyozó, hideg vízre vagy melegre, mikor-mit-mivel... A határ a végtelen. 

Itt jönnek szóba az etető pelletek, bojlik is,  amikkel szintén lehet dúsítani az etetőanyag keverékünket. Van etetőanyag ragasztó is, ami segít, hogy jobban összetartsa az etetőanyagunkat. Keverhetünk bele szinte bármit, a szemes anyagtól a csontkukacig mindent megragaszt. Van sima etetőanyag ragasztó, és van etető és szemesanyag-ragasztó is. Több ízben kapható már ez a termék is.

Többféle módszerrel tudunk beetetni, ezek közé tartozik, mikor az etetőkosárba tesszük és azt dobjuk be a kiszemelt helyre. Lehet etetőrakétával etetni ahol több anyagot tudunk bejuttatni a megcélzott helyre, van már az etető bomba, ami még újdonságnak számít, ehhez már erősebb horgászbot kell, hogy bejuttassuk az etetőanyagot a megcélzott területre, több etetőanyag fér bele egyszerre.

Horgászfelszerelések
Kiliáni Horgászbolt 
Felszerelések - Etetőanyagok -Napijegyek
Minden jog fenntartva - 2016 - kilianihorgaszbolt.hu 

Adatvédelem

Pr cikkek

A weboldalt készítette és üzemelteti az expressz-weboldalkeszites.hu